لازانیای ایتالیایی-در این مقاله به شما آموزش پخت یک لازانیای ایتالیایی خوشمزه رو آماده کردیم. امیدواریم لذت ببرید.
برای درست کردن لازانیای ایتالیایی به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم برای پخت لازانیای ایتالیایی:
- 400 گرم گوشت چرخ کرده
- دو عدد پیاز خرد شده
- دو عدد گوجه فرنگی خرد شده
- دو حبه سیر خرد شده
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
- دو قاشق چای خوری گل پونه
- یک لیوان آرد
- دو لیوان شیر
- 150 گرم پنیر پارمزان رنده شده
- 100 گرم پنیر رومی خرد شده
- برشهای لازانیا
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه لازانیای ایتالیایی:
1. ابتدا گوجه فرنگی، پیاز و سیر را خرد کنید.
2. روغن زیتون را در تابه درون حرارت داده، پیاز را تفت دهید تا نرم شود.
3. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تا زمانی که گوشت پخته شده، نرم می شود و رنگ آن تغییر می کند، بپزید.
4. سپس گوجه فرنگی را به گوشت و پیاز اضافه کنید و به مدت حدود 5 تا 7 دقیقه تهیه کنید تا اینکه گوجه فرنگی برش خورده و نرم شود و حجمش کم شود.
5. به مواد آماده پودر سیر، فلفل سیاه، گل پونه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد مخلوط شوند.
6. به یک ظرف، یک لیوان آرد و دو لیوان شیر اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا تازه شود.
7. برش های لازانیا را در دسته هایی تعریف و یک دقیقه در آب جوشانده و سپس شسته و طوری روی یک سفره خشک و تمیز مرتب شوند.
8. برای پختن لازانیا، کف ظرف پخت لازانیا را با یک لایه سس تهیه شده با آرد و شیر پوشانید و سپس در قسمت بالایی، یک لایه از برش های لازانیا روی آن قرار دهید.
9. به گوشت و گوجه فرنگی آماده شده سمتی داده و در قسمت بالای لازانیا شماره یک اضافه کنید و سپس با یک لایه پنیر پارمزان و برخی پنیر رومی روی آن پخش کنید.
10. بازه با لایه های لازانیا، برش، سس گوشت، گوجه فرنگی، پنیر پارمزان و پنیر رومی را تکرار کنید. اگر برش لازانیا اضافی دارید، بازه های بعدی را با لایه های بیشتر از
برش های لازانیا تهیه کنید.
11. سپس با پنیر پارمزان روی لایه آخر، پخش کنید.
12. لازانیای تهیه شده را درون فر در دمای 350 درجه فارنهایت برای 40 تا 45 دقیقه پخته کنید تا جایی که پنیر روی آن به شکل برجسته قرار گرفته و برنزه شود.
13. قبل از سرو نمودن آن، باید بگذارید به مدت حداقل 5 تا 10 دقیقه درون قابلمه آرام شود. سپس برش های لازانیای گرم را سرو کنید.
نکات قابل توجه در پخت لازانیای ایتالیایی:
– بهتر است بعد از خرد کردن سیر و پیاز آنها را به مواد آماده سریعا اضافه کنید تا از سوختن جلوگیری شود.
– نباید لایه های لازانیا را به یکدیگر چسبانید و همیشه بین لایه های مختلف سس و گوشت چرخ کرده و گوجه فرنگی پخش شود.
– برای جلوگیری از تراکم برش های لازانیا، آن ها را کوتاه بچینید واگر برش های لازانیا طولانی را بخواهید درست کنید ، بهتر است برش ها را برش کنید.
– برای پوشاندن پنیر روی لایه آخر لازانیا بعد از 40 الی 45 دقیقه پخت ، ممکن است پنیر خیس شود در این صورت برای چند دقیقه فر را روشن کرده و پنیر روی آن را رنگ
کنید.
– اگر مایل به افزودن سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای و قارچ هستید، آنها را به مواد آماده اضافه کنید و به فوت استایلی خود اضافه کنید.
پایان/
نویسنده: علیرضا خالدنژاد