واویشکا گوشت- با توجه به نزدیک شدن به ایام سال جدید، همه ی شما به دلیل مشغله زیاد که شامل خانه تکانی یا تمیز کردن منزل مشغول هستید، یک مشکلی بزرگ در منزل دارید به نام آشپزی.

همه ی خانم ها و آقایان در منزل این دغدغه ی بزرگ را دارند که الان چی پزم…؟

ای بابا شب شد… در این زمان کم چی درست کنم بخوریم؟

در این بخش قرار است به شما یک غذای خوشمزه و سریع و سیر را آموزش بدهیم تا نگران دیر شدن نباشید.

 

بیش تر بخوانید:

آموزش تهیه ماست خانگی با 3 قدم

 

چه غذایی بپزم که زود حاضر شود؟

در این لحظه ما به شما کمک می کنیم که دیگر نگران انتخاب غذا یا دیر حاضر شدن آن نباشید.

در ادامه به شما آموزش یک غذای بسیار لذیذ و آسان را ارائه می کنیم.

 

آموزش تهیه ی واویشکاه گوشت خوشمزه و سریع

واویشکا، یک غذای محلی استان گیلان می باشد.

غذای خوشمزه ی واویشکاه انواع مختلفی دارد که شامل: واویشکاه گوشت، واویشکاه مرغ و واویشکا جگر و دل مرغ می باشد.

این غذای خوشمزه و دل چسب را کمی متفاوت تر از گونه ی اصلی آن به شما آموزش می دهیم.

پس تا آخر با ما همراه باشید.

واویشکا گوشت2

 

مواد لازم برای تهیه ی واویشکاه گوشت (برای 4 نفر):

    • گوشت چرخ کرده مخلوط  300 گرم
    • سیب زمینی متوسط 3 عدد
    • پیاز متوسط 2 عدد
    • گوجه فرنگی متوسط 3 عدد
    • رب گوجه فرنگی 1/5 قاشق غذاخوری
    • آب جوش 2 لیوان معدل 500 میلی لیتر
    • زدچوبه به مقدار لازم
    • فلفل سیاه به مقدار لازم
    • نمک به مقدار لازم
    • پودر پاپریکا به مقدار لازم
    • زعفران به مقدار لازم (اختیاری)

 

روش پخت واویشکاه گوشت ( مدت زمان لازم: 15 الی 20 دقیقه):

قبل از شروع به شما بگوییم که واویشکا گوشت گیلانی علاوه بر موارد بالا تخم مرغ هم دارد که ما آن را از لیست حذف کردیم.

 

مرحله ی اول: 300 گرم گوشت چرخ کرده را اگر تازه دارید که هیچ اگر در فریزر بصورت منجمد دارید در هوای آزاد قرار دهید تا نرم شود. 3 عدد سیب زمینی را پوست گرفته و آن را بشویید.سپس آن ها را بصورت نگینی خرد کنید. یک تابه ی در دار یا تابه ی دو در را روی گاز قرار داده و پس از ریختن مقداری روغن زیر آن را روشن کنید تا روغن داغ شود.

 

واویشکا گوشت سیب زمینی

 

مرحله ی دوم: سیب زمینی ها را پس از داغ شدن روغن داخل تابه ریخته و شعله ی تابه را ملایم کنید. حین سرخ شدن سیب زمینی ها به سراغ پیاز بروید. 2 عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و سپس آن را مانند سیب زمینی نگینی خرد کنید. مقداری زردچوبه به سیب زمینی های نگینی که درون تابه قرار دارد اضافه کنید زیرا این کار باعث ترد شدن سیب زمینی هایتان می شود. پس از آن پیاز را به آن اضافه کنید و بگذارید پیاز همزمان با سیب زمینی سرخ شود.

 

مرحله ی سوم: در این مرحله می توانید برای صرفه جویی در مصرف روغن و پخت هرچه سریع تر این دو، در تابه را بگذارید و در این زمان گوجه فرنگی را خرد و نگینی کنید. پس از گذشت 6 الی 7 دقیقه در تابه را بردارید در این زمان سیب زمینی و پیاز ها هم سرخ و هم پخته شده اند.

 

مرحله چهارم: در این زمان گوشت را به مواد اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا یکنواخت شوند. سپس مقداری فلفل سیاه و پودر پاپریکا به آن اضافه کنید و آن ها را تف بدهید. ترجیحا از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنید زیرا طعم بسیار خوبی به غذا می دهد.

 

واویشکا گوشت

 

مرحله پنجم: گوشت گوسفندی به دلیل وجود مقداری چربی در آن از خودش روغن پس می دهد پس نگران کم بودن روغن نباشید. پس از طلایی شدن سیب زمینی و پیاز، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید تا سرخ شوند. گوجه فرنگی ها زمانیکه درون تابه ریخته شوند آب پس می دهد و این می تواند طعم و رنگ خوبی به غذایتان ببخشد. پس از آن در تابه را بگذارید و حدود 3 الی 4 دقیقه به آن وقت دهید تا گوجه فرنگی ها کامل له بشوند و آب آن ها در بیاید.

 

مرحله ششم: پس از طی زمان مورد نظر، در تابه را باز کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس یک قاشق رب و نصف قاشق به آن اضافه کنید و کاملا باهم مخلوط کنید. رب گوجه فرنگی روغن را بخود می گیرد و احساس می کنید روغن غذا کم است اما جای نگرانی نیست و همچی مرتب است. ما قرار نیست غذایی چرب و مضر برای سلامتی درست کنیم. پس از 2 دقیقه تف دادن رب گوجه فرنگی به همراه بقیه مواد غذایی مقداری نمک به آن اضافه کرده و سپس 2 لیوان یا معادل 500 میلی لیتر آب جوش به غذا اضافه کنید و شعله گاز را زیاد کنید تا قل بزند.

 

مرحله ی آخر: پس از قل زدن شعله را ملایم کنید و بگذارید قل بزند. درصورت نیاز می توانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید. پس از 4 الی 9 دقیقه بعد واویشکا گوشت شما آمادست.

نوش جان

 

 

 

 

 

 

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

12 + بیست =