جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

لیست کامل کافه های قدیمی تهران

در دل شهر تهران، گوشه‌هایی پر از زیبایی‌های قدیمی و نوستالژیک پیدا می‌شود که به گذشته‌ی دور و خاطرات دلنشینی که در آنجا سرشار است، باز می‌گردد. کافه‌های قدیمی تهران، همواره به عنوان نقطه‌ای برای بازگشت به خاطرات دوران‌های گذشته و تجربه‌ی حس نوستالژیک شهروندان محسوب شده‌اند. در این فضاها، علاوه بر معماری خاص و دکوراسیونی که گویای تاریخ و زمانی گذشته است، بوی قهوه تازه و صمیمیت گوشه‌های نشستن باعث می‌شود که هر بازدیدکننده‌ای به یاد خاطرات خود بازگردد و لذت ببرد. بازدید از این کافه‌ها همچون یک سفر به گذشته است، جایی که علاوه بر لذت بردن از محیطی دلنشین، به یادآوری داستان‌ها و خاطراتی دلپذیر از گذشته می‌پردازد.

  • کافه های قدیمی تهران | خانه‌هایی که جان دوباره‌ای پیدا کردند

حال‌وهوای کافه های قدیمی تهران بی‌نظیر است. در این خانه‌ها تمام خاطرات نوستالژی به سراغمان می‌آید. به همین خاطر امروز قصد داریم تا کافه های قدیمی تهران را به شما عزیزان همراه معرفی کنیم. پس با آماج همراه باشید.

کافه عمارت های تهران تقاطع تاریخ و مدرنیته هستند. فضایی اصیل و واقعی که هم نسل جوان می‌تواند در آن آرامش را حس کند و هم نسل قدیمی‌تر خاطرات و نوستالژی خود را در آن زنده کند.


  • قدیمی ترین کافه های تهران کدامند؟

  • کافه لقانطه

کافه لقانطه
کافه لقانطه،کافه‌های قدیمی تهران

کافه لقانطه، نخستین کافه ایرانی است که در سال ۱۲۸۵ تأسیس شد. “غلامحسین خان مولایی”، دانشجوی ایرانی در پاریس، آن را در خیابان باب همایون تهران، به سبک کافه‌های اروپایی بنا نهاد. این مکان در دوران مشروطه، به پاتوقی برای روشنفکران تبدیل شد. نام “لقانطه” در ترکی عثمانی به معنای “کافه” است.

در ورودی کافه، حوض کاشی‌کاری زیبا بر روی سنگ‌فرش پیاده‌راه ساخته شده بود که آب فواره‌اش از نهرآب کنار پیاده‌راه تأمین می‌شد. این کافه امکان نشستن در فضای باز را در روزهای گرم تابستان فراهم می‌کرد.

جالب است بدانید که کافه لقانطه شعبه‌های مختلفی در سرتاسر شهر داشت. شعبه دوم در باغ نظامیه یا عمات میرزا آقاخان نوری، شعبه سوم روبروی میدان بهارستان و شعبه چهارم در خیابان لاله‌زار و در کنار سینما مترو پل فعالیت می‌کرد.

منوی معروف کافه لقانطه شامل قیمت‌هایی بود که بسیار گران قیمت به حساب می‌آمد و مشتریان آن معمولاً ثروتمندان، سیاست‌مداران و نویسندگان بودند. آنها با کالسکه یا درشکه به کافه می‌آمدند و تا نیمه‌های شب در آنجا به خوش‌گذرانی می‌پرداختند. اولین بستنی پایتخت نیز در این کافه معرفی شد. بستنی زعفرانی سنتی پسته‌ای، فالوده و قهوه قجر از محبوب‌ترین گزینه‌های منوی آن بودند. همچنین، انواع شربت‌ها مانند شربت به‌لیمو، سکنجبین، آلبالو، ریواس و البته چای، قهوه فرانسه و اسپرسو، شیرکاکائو و قلیان نیز در منوی کافه دیده می‌شد.

کافه لقانطه که امروز در باغ موزه قصر فعالیت می‌کند، با همان چیدمان و منوی خاطره‌انگیز و قدیمی، در سال ۱۳۹۶ برای حفظ نام و یاد آن شروع به کار کرد.

آدرس: تهران، انتهای خیابان مطهری، بعد از تقاطع خیابان شریعتی، باغ موزه قصر
ساعات کار: همه‌روزه به‌جز شنبه‌ها ۸:۳۰ تا ۲۳:۳۰
شماره تماس: ۸۸۴۴۲۲۹۹ (۰۲۱)


  • کافه نادری

4e304202 dcc0 4af2 bc19 07ecbd98b78b
کافه نادری، کافه‌های قدیمی تهران

احتمالاً کمتر کسی است که نام کافه نادری به گوشش نخورده باشد. این کافه، با وجود محیط ساده و بی‌آلایش خود، یکی از محبوب‌ترین پاتوق‌های خاطره‌انگیز و پر از حس و حال در پایتخت است.

کافه نادری از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین کافه‌های تهران است که در سال ۱۳۰۶ توسط “خاچیک مادیکیانس”، یک مهاجر ارمنی، به سبک معماری باوهاس آلمان طراحی و افتتاح شد. این مکان ابتدا به عنوان یک شیرینی‌پزی شروع به کار کرد و در ادامه تصمیم گرفته شد که بالای آن کافه و هتل نیز راه‌اندازی شود.

کافه نادری محبوب افراد زیادی بوده است، به‌ویژه شاعران، نویسندگان و روشنفکرانی که خاطرات خود را در آن ثبت کرده‌اند، و این امر یکی از دلایلی بوده که این کافه به خاطره‌انگیزی شهرت یافته است. از میان این افراد می‌توان به صادق هدایت، بزرگ علوی، احمد شاملو، جلال‌آل‌احمد، نیما یوشیج، سیمین دانشور، احمد فردید، نصرت رحمانی و اخوان ثالث اشاره کرد. در دیوار مشاهیر این کافه، عکس‌های این نویسندگان و شاعران نصب شده است.

یکی از دلایل دیگر جذابیت کافه نادری، منوی جدید و متفاوت آن است که در میان دیگر کافه‌های تهران برجسته است. در این منو، غذاهای فرنگی مانند بیفتک، شاتوبریان و بیف استراگانف، همچنین نوشیدنی‌های خوش‌طعمی از قبیل قهوه ترک، قهوه فرانسه و کافه گلاسه، به همراه بستنی، قرار دارند. شاتوبریان به عنوان محبوب‌ترین غذای کافه نادری شناخته می‌شود که اگر به این کافه سر زده‌اید، قطعاً توصیه می‌شود آن را امتحان کنید. در این کافه، علاوه بر غذاهای فرنگی، غذاهای ایرانی نیز موجود است.

کافه نادری از کافه‌های قدیمی تهران است که  دارای دو سالن و یک حیاط پشتی است؛ سالن اول برای سرو نوشیدنی‌ها، دسر و بستنی و سالن دوم برای سرو غذا اختصاص داده شده است. این دو سالن در مجموع گنجایش ۱۴۰ نفر را دارند.

آدرس: تهران، خیابان جمهوری، ضلع شرقی پل حافظ، نرسیده به چهارراه استانبول، پلاک ۵۲۴
ساعات کار: ۱۰ تا ۱۹
شماره تماس: ۶۶۷۲۰۷۹۱ (۰۲۱)


  • کافه گل رضاییه

کافه گل رضاییه
کافه گل رضاییه،کافه‌های قدیمی تهران

کافه گل رضاییه یکی از کافه‌های قدیمی تهران و خاطره انگیز است که به عنوان یکی از ثبت‌های میراث فرهنگی شناخته می‌شود. این کافه در سال ۱۳۱۰ در خیابان سی تیر توسط “گارگنا آوانسیان”، یکی از ارامنه تهران، تأسیس شد و در سال ۱۳۲۴ توسط “عزیزالله خوشامن” خریداری شد. امروزه، این کافه زیبا توسط شروین، نوه عزیزالله خوشامن، اداره می‌شود.

مانند کافه‌های دیگر، کافه گل رضاییه پاتوقی برای افراد روشن‌فکر، به‌ویژه نویسندگان، هنرمندان و خبرنگاران بوده است. می‌توان به صادق هدایت، فروغ فرخزاد و شاملو اشاره کرد. امروز نیز، کارکنان سفارت‌های اطراف و هنرمندان بنیاد فارابی، از جمله پرویز پرستویی، حامد بهداد و بهرام رادان، گاهی به این کافه سر می‌زنند.

مدیریت کافه گل رضاییه با پخش موسیقی، چیدمان اشیای قدیمی و نمایش عکس‌های اشخاص معروف، حس و حال قدیمی کافه و همچنین تهران قدیم را حفظ کرده است. نور قرمز فضای کافه نیز به ویژگی‌های خاص این کافه اضافه می‌شود. این کافه دارای ۱۰ میز و تقریباً ۵۰ صندلی برای پذیرایی مهمانان است.

کافه گل رضاییه در دو وعده صبحانه و ناهار خدمات می‌دهد و منوی آن شامل صبحانه، نوشیدنی، پیش‌غذا و غذای اصلی می‌شود. صبحانه ساده ایرانی جزء منوی صبحانه این کافه است. از جمله پیش‌غذاهای محبوب می‌توان به نان و پنیر و گردو و سبزی اشاره کرد که برای هر فرد، یک یادآوری از خاطرات می‌تواند باشد. برای امتحان غذای اصلی و محبوب این کافه، کوفته مخصوص و کتلت روسی توصیه می‌شود.

آدرس: تهران، خیابان جمهوری، خیابان ۳۰ تیر، بالاتر از موزه آبگینه، پلاک ۱۷۲
ساعات کار: ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ – ۱۲:۳۰ تا ۱۶
شماره تماس: ۶۶۷۰۷۲۹۰ (۰۲۱)


  • کافه قنادی فرانسه

18101c1b 5b10 4e78 bcc8 eef442c42951
کافه قنادی فرانسه، کافه‌های قدیمی تهران

کافه قنادی فرانسه در واقع در سال ۱۳۴۴ به عنوان یک قنادی تأسیس شد. علت این نام‌گذاری به دلیل حضور یک شیرینی‌پز ماهر فرانسوی به نام «ژیلبرت بارو» بود که در آنجا کار می‌کرد. او از سال ۵۷ به کشور خود بازگشت؛ اما کافه همچنان به فعالیت خود ادامه داده است. این کافه به دلیل واقع شدن در خیابان انقلاب، برای دانشجویان، اساتید و کتاب‌فروشان آن منطقه بسیار خاطره‌انگیز است.

طراحی کافه قنادی فرانسه با سبک «آرت دکو» انجام شده و محیطی بسیار آرام و دلنشین دارد. با توجه به اینکه اکثر مشتریان این کافه از قشر دانشجو هستند، منوی آن قیمت‌های نسبتاً پایینی دارد که نشانه مشتری‌مداری کافه است.این کافه از کافه‌های قدیمی تهران است.

طی نیم قرن فعالیت خود، کافه قنادی فرانسه به‌خاطر شیرینی‌ها، کیک‌ها و دسرهایش محبوبیت زیادی در میان مردم کسب کرده است. از جمله این دسرها می‌توان به لطیفه، نان‌خامه‌ای، ناپلئونی، چیزکیک، پای سیب و آناناس، تارت میوه و مافین اشاره کرد که همگی از خوش‌طعم‌ترین‌ها هستند و امتحان کردن آنها توصیه می‌شود. در کنار بخش قنادی، انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم نیز به‌صورت بیرون‌بر در این کافه ارائه می‌شود، از جمله قهوه، شیرکاکائو، کافه گلاسه و میلک‌شیک.

آدرس: تهران، خیابان انقلاب، تقاطع وصال شیراز، ضلع جنوب غربی تقاطع، پلاک ۱۲۷۲
ساعات کار: ۹ تا ۲۱
شماره تماس: ۶۶۴۶۱۳۷۴ (۰۲۱)


  • کافه قنادی لرد

3d386078 9a6b 49c4 8e94 80984a697ba3
کافه قنادی لرد، کافه‌های قدیمی تهران

در خیابان ویلا، در محله کریم‌خان و در نزدیکی کلیسا سرکیس، کافه قنادی قدیمی و خاطره‌انگیز به نام “لرد” از سال ۱۳۴۴ با دکوراسیون سفید رنگ خود فعالیت می‌کند. در زبان ارمنی، “لرد” به‌معنای خدای بزرگ است. این کافه که یکی از جاذبه‌های شبانه‌تهران است، به شیرینی‌های ارمنی و خوش‌طعم خود معروف است و به علاقه‌مندان به گاتا، تارت، پروک و سایر شیرینی‌های مشابه پیشنهاد می‌شود.

طبقه همکف کافه لرد به عنوان قنادی و نیم‌طبقه آن با میز و صندلی به مشتریان اختصاص داده شده است. در کنار انتخاب شیرینی یا دسر، می‌توانید یک نوشیدنی گرم یا سرد سفارش دهید و در نیم‌طبقه کافه آن را مصرف کنید؛ در اینجا چای سرو نمی‌شود، اما با وجود قهوه‌های معروف و خوش‌عطر، می‌توانید از سایر نوشیدنی‌های گرم یا سرد نیز لذت ببرید.

صاحبان این کافه یک دختر و یک پسر جوان ارمنی بودند که ابتدا در کافه قنادی فرانسه مشغول به کار بودند. اما پس از نامزدی آن‌ها، صاحبان اجازه ادامه کار را به آن‌ها ندادند. بنابراین، این زوج مغازه‌ای را در خیابان ویلا خریداری کرده و کافه قنادی لرد را افتتاح کردند که از کافه‌های قدیمی تهران محسوب می شود.

آدرس: تهران، استاد نجات الهی، ویلا، نرسیده به خیابان کریم‌خان زند، پلاک ۸۶
ساعات کار: ۸:۳۰ تا ۲۱:۳۰
شماره تماس: ۸۸۹۰۰۸۳۳ (۰۲۱)


  • کافه قنادی اوریانت
da39a68a ee2b 4ddc ab49 aeb8b10448a3
کافه قنادی اوریانت، کافه‌های قدیمی تهران

کافه اوریانت، یک قنادی اصیل با رنگ و بوی قدیمی است که در سال ۱۳۲۱ در محله دروازه دولت توسط ارمنی‌ها تأسیس شد. با گذشت هشت دهه از شروع به کار، این کافه همچنان فضا و سبک قدیمی و خاطره‌انگیز خود را حفظ کرده است. یکی از نمادهای این کافه قدیمی، چراغ نئون قرمز رنگ نمای آن است که توجه هر رهگذری را به خود جلب می‌کند.

کافه اوریانت یکی از بهترین فروشگاه‌های شیرینی در تهران و از کافه‌های قدیمی تهران است که منوی آن شامل انواع نوشیدنی و شیرینی‌های قدیمی است. این کافه قهوه‌های ترک ویژه‌ای دارد که همراه با شیرینی‌هایش، شما را به دوران‌های گذشته می‌برد. از جمله شیرینی‌های محبوب آن می‌توان به پروک، ناپلونی و گاتا اشاره کرد. پروک، یک نوع پای زردآلو با تزیین پودر قند است. در کنار قهوه، شکلات‌های خوشمزه با طعم دلنشین پرتقال نیز سرو می‌شوند.

میز و صندلی‌های کافه اوریانت محدود و تمامی آنها دو نفره و از چوب ساخته شده‌اند. تمام دکوراسیون و وسایل این کافه از دوران گذشته باقی مانده است و مراقبت و نگهداری آنها با دقت انجام می‌شود. به نظر می‌رسد که در چند دهه گذشته، طبقه دوم کافه نیز برای میهمانان باز بوده‌ است؛ اما اکنون دسترسی به آن محدود شده است.

آدرس: تهران، خیابان مفتح جنوبی، دروازه دولت، نرسیده به انقلاب، بعد از کوچه موثق
ساعات کار: ۸:۳۰ تا ۲۰
تلفن تماس: ۸۸۳۴۷۸۱۰ (۰۲۱)


  • کافه قنادی مینیون

9da0d16c b67c 4256 869a 061d4ef4e5bb
کافه قنادی مینیون، کافه‌های قدیمی تهران

کافه قنادی مینیون در سال ۱۳۱۳ توسط آقای “تربوغنوسیان” و خانواده‌اش در خیابان سعدی به‌کار افتاد. این خانواده اهل اوکراین بودند؛ اما به دلیل انقلاب کمونیستی به ایران مهاجرت کردند. این کافه در ابتدا به‌عنوان یک نانوایی فعالیت می‌کرد و پس از مدتی به یک شیرینی‌پزی تبدیل شد.

خانواده تربوغنوسیان دستگاه شکلات‌سازی خود را از اروپا وارد کردند. شکلات‌های دست‌ساز این کافه بسیار محبوب و شناخته شده است واژه “مینیون” در زبان فرانسوی به معنای “ظریف” است.کافه قنادی مینیون از کافه‌های قدیمی تهران محسوب می شود.

آدرس: تهران، خیابان سعدی، نبش خیابان برادران قائدی، پلاک ۶۶۵
ساعات کار: ۹ تا ۱۹:۳۰
تلفن تماس: ۷۷۶۸۶۲۵۳ (۰۲۱)


  • کافه موزه مقدم

کافه موزه مقدم

خانه مقدم، یکی از زیباترین خانه‌های قدیمی تهران، در مرکز شهر واقع شده و توسط خانواده‌ای فرهیخته به ارمغان زندگی می‌خواهد.و از زیباترین کافه های قدیمی تهران است. این خانه از دیگران با سبک معماری متمایز خود متمایز نیست، بلکه از دستاوردهای مهم و ارزشمند خانواده مقدم صحبت کردن لازم است. آقای مقدم، به کشف و حفظ آثار تاریخی ایران اختصاص داده و خانه خود را به یک موزه زیبا تبدیل کرده‌اند. در فصل بهار، باغ این موزه به زیبایی خاصی پوشیده می‌شود و می‌توانید لذت بردن از شکوفه‌های درختان را تجربه کنید. پس از بازدید از موزه، می‌توانید در کافه موزه مقدم استراحت کنید که فضایی زیبا و باز است و می‌توانید لذت بردن از لحظاتی آرامش‌بخش را در آنجا تجربه کنید.

کافه موزه مقدم، فضایی باز و بدون سقف دارد که تمام میز و صندلی‌ها در فضای باغ قرار دارند، بنابراین احساسی از آزادی و آرامش خواهید داشت. منوی این کافه، از نظر تنوع، محدود است، اما هرچه که مایل به سرو کردن در آنجا باشید، از کیفیت بالای آن اطمینان حاصل خواهید کرد.

آدرس: خیابان امام خمینی، بعد از شیخ هادی، موزه مقدم
شماره تماس: ۰۲۱۹۱۲۰۱۵۷۳۴۷
ساعت کار: ۹ صبح تا ۵ عصر


  • کافه ایوان

کافه ایوان
کافه ایوان جزء کافه های قدیمی تهران است. این کافه در ساختمانی تاریخی واقع شده که قدمت آن به اوایل دوران پهلوی باز می‌گردد. برای دسترسی به کافه ایوان، باید خودتان را به خیابان سی تیر برسانید. خیابان سی تیر یکی از مهم‌ترین خیابان‌های فرهنگی، هنری و تاریخی تهران است. اگر قصد تهران‌گردی دارید، این خیابان را اصلاً نباید از دست دهید.

در خیابان سی تیر چندین و چند موزه متعدد وجود دارند. پس از کمی گشت‌و‌گذار، برای آرامش و استراحت می‌توانید سری به کافه ایوان بزنید. ساختمان این کافه، ایوانی بزرگ و یکدست دارد. مدیریت نیز از این فرصت استفاده کرده و چند میز و صندلی در ایوان قرار داده است. ظرفیت فضای بیرون کافه ایوان به‌سرعت تکمیل می‌شود. معمولاً در هنگام نهار و غروب‌ها، یافتن میز خالی در کافه ایوان کمی دشوار خواهد بود. با این وجود باز هم باید شانس خود را امتحان کنید تا طعم گل گاوزبان‌های کافه ایوان را بچشید.

آدرس: سعدی، خ‌منوچهری، پاساژ مرجان، طبقه اول
شماره تماس: ۰۲۱۲۲۷۶۳۳۵۳
ساعت کار: ۱۰ صبح تا ۱۰ شب


  • کافه باکارا ، حس خوب خانه مادر بزرگ

کافه باکارا
درست در مرکز تهران و خیابان امیرآباد شمالی، کافه‌ای با نام باکارا وجود دارد که یک تنه می‌تواند تمامی خاطرات خوب گذشته و کودکی شما را برایتان زنده کند.و از نوستالژی ترین کافه های قدیمی تهران است. شاید تا کنون به هر کافه‌ای که رفته‌اید، فضایی شیک و کم‌نور داشته و موسیقی مدرن و آرام در پس‌زمینه پخش شده است؛ اما در کافه باکارا همه چیز با دنیای شلوغ و ماشینی امروز که در آن زندگی می‌کنیم، تفاوت دارد. در این کافه هنوز می‌توان جریان زندگی را حس کرد و به تجربه آرامش گذشته رسید. همان آرامشی که شاید همه ما در چهار دیواری خانه مادر بزرگ‌مان جا گذاشتیم و دیگر نتوانستیم آن را در هیچ جای زندگی ماشینی و شلوغ خود بیابیم. دقیقاً زمانی که پای خود را از چهارچوب درب کافه باکارا داخل می‌گذارید، ناگهان موجی از آرامش با شما برخورد می‌کند!

آدرس: میدان انقلاب ، خیابان کارگر شمالی ، خیابان رهنما
شماره تماس: ۰۲۱۹۳۷۶۶۸۴۳۲۴
ساعت کار: ۸-۲۳


  • کافه تهرون

کافه تهرون

چندین و چند کافه مختلف با نام «تهرون» در سطح پایتخت وجود دارند؛ اما منظور ما از کافه تهرون، «کافه تهرون ویلا» است. این کافه نیز در ساختمانی قدیمی قرار دارد. و از زیباترین کافه های قدیمی تهران است.قدمت این ساختمان نامشخص است؛ اما بسیاری قدمت آن را به اوایل دوران پهلوی نسبت می‌دهند. فضای داخلی این خانه بر اساس دهه ۴۰ میلادی طراحی شده است.

به خیابان ویلا و سپس کوچه‌ی خسرو بروید، پلاک ۳۹ همان خانه‌ای است که کافه تهرون ویلا در آن قرار دارد و درِ آن، همواره به روی میهمانانش باز است. در نگاه اول شاید خیلی خاص و متفاوت به نظر نرسد اما هنگامی که وارد می‌شوید، محو زیبایی‌هایش خواهید شد. بخش ورودی خانه یک راهرو دارد و ارابه‌ای آبی رنگ در گوشه‌ای از آن خودنمایی می‌کند. روی ارابه و اطراف آن پر از گلدان‌های گل است. با گذشتن از کنار ارابه، به دری سفید رنگ و شیشه‌ای می‌رسید. این در رو به حیاط باز می‌شود.

از این در که عبور کردید، حیاطی سرسبز و پرگل با حوضی زیبا در وسط آن نمایان می‌شود که میز و صندلی‌های چوبی در گوشه و کنار آن چیده شده‌اند. این منظره در بیشترِ خانه‌های قدیمیِ ایرانی، مشترک است و شاید برای بسیاری از شما یادآور خاطرات و بازیگوشی‌های کودکانه در حیاط خانه‌ی مادربزرگتان باشد. در روزهای آفتابی می‌توانید میزهای حیاط را برای نشستن انتخاب کنید و در فضای پر گل و درخت آن از غذای‌تان لذت ببرید.

در آنسوی حیاط کافه تهرون ویلا ساختمانی دو طبقه به چشم می‌خورد. قدم به درون خانه که می‌گذارید، دیدن اسباب و اثاثیه‌های نوستالژیک داخل آن، شما را به تهران قدیم می‌برد. شاید هم احساس کنید که وارد شهرک سینمایی غزالی تهران شده‌اید! طبقه‌ی پایین، دارای دو اتاق بزرگ است که یکی از آن‌ها با پنجره‌های شیشه‌ایِ بلند، دید کاملی به حیاط دارد. میز و صندلی‌ها تنها در طبقه‌ی اول قرار گرفته‌اند. در طبقه‌ی بالا که از یک کتابخانه و بالکن تشکیل شده است، امکان صرف غذا وجود ندارد.
نوای دل‌انگیزِ موسیقی سنتی ایرانی، که در کافه پخش می‌شود، باعث می‌شود حال و هوای قدیم را واقعی‌تر احساس کنید. در و پنجره‌ها، موزاییک‌ها، پله‌ها، حیاط و… رنگ و بوی خانه‌های قدیم تهران را دارند. چیدمان و دکوراسیون داخلی نیز چنان متناسب و هوشمندانه انتخاب شده است که زمینه را برای القای هرچه بیشترِ صمیمیت و گرمای دلنواز خانه‌های قدیمی فراهم می‌کند. از میز و صندلی‌های چوبی، رومیزی‌های سفید رنگِ توری، طاقچه‌ها، قفسه‌های کتاب و کمدهای قدیمی گرفته تا ظروف سرو غذا و قاشق و چنگال، قاب عکس‌ها، شمع‌ها و لوازم تزئینی قدیمی، همه و همه شما را در گذشته غوطه‌ور می‌سازند. حتی نحوه‌ی تزئین و ارائه‌ی غذاها و نوشیدنی‌ها نیز سنتی و تماما ایرانی است، گویی وارد خانه‌ی یک مادربزرگ با ذوق و خوش سلیقه شده‌اید. یکی از نکات جالب توجه کافه، منوی پارچه‌ای آن است. منو کافه تهرون ویلا در نگاه اول شبیه یک دستمال معمولی به نظر می‌رسد. ایده‌ی جذاب دیگر استفاده از نام گل‌ها و درخت‌ها برای هر میز، به جای شماره‌گذاری آن‌هاست. اسامی همچون میخک، یاس، بیدمشک، بید مجنون، صنوبر، پیچک، نیلوفر، گردو، تاک و … را می‌بینید که بر روی کاشی‌‌هایی با نقش و رنگ‌های زیبا نوشته شده‌‌ و در کنار گل‌های طبیعیِ با طراوت و چشم‌نواز روی میزها قرار گرفته‌اند.

فرش‌های دستباف ایرانی و دکوراسیونی کلاسیک، حس و حال نوستالژی را به مشتریان منتقل می‌کند. کافه تهرون دارای دو بخش سرپوشیده و روباز است. بخش روباز در حیاط و کنار گلخانه قرار دارد. اگر قصد دارید تا از هوای تازه لذت ببرید، می‌توانید از ایوان و حیاط این کافه استفاده کنید. منوی کافه تهرون بسیار متنوع است. این منو انواع نوشیدنی، قهوه، دمنوش، دسر، شیرینی و البته غذاهای مامان‌پز سنتی را شامل می‌شود. بهتر است در این کافه حداقل یک بار طعم کتلت یا کشک بادمجان آن را بچشید.

آدرس: خیابان کریمخان، خیابان ویلا (استاد نجات الهی)،کوچه خسرو، پلاک ۳۹
شماره تماس: ۰۲۱۸۸۹۰۶۸۱۳
ساعت کار: ۱۰ صبح تا ۱۰ شب


  • کافه رومنس

کافه رومنس
کافه رمنس نیز جزء کافه های قدیمی تهران است که در مرکز پایتخت قرار دارد. اگر سری به کوچه و پس‌کوچه‌های فردوسی بزنید، کافه‌ای با نام کافه رومنس را خواهید دید. این کافه در ساختمان‌های قدیمی مرکز شهر قرار دارد. زمانی که وارد ساختمان کافه رومنس می‌شوید، به یاد کافه‌های دوران پهلوی می‌افتید. پنجره‌ها و میز و صندلی‌ها همگی چوبی هستند. مدیریت خوش‌ذوق این کافه نیز در طراحی دکوراسیون و انتخاب لوازم کافه، وسواس بسیاری به‌ خرج داده است. به‌عنوان مثال تمامی میز و صندلی‌ها، لهستانی هستند. در این کافه امکان سیگار‌کشیدن وجود ندارد. به همین خاطر هیچ‌گاه فضای کافه رومنس دودگرفته و بدبو نیست.

در بخش ورودی کافه، یک آینه قدی بزرگ وجود دارد. این آینه جزئی از هویت کافه رومنس به حساب می‌آید. جالب است بدانید چنین رسم شده که مشتریان یک عکس سلفی در این آینه می‌اندازند و در شبکه‌های اجتماعی آن را به اشتراک می‌گذارند. پس اگر شما نیز به کافه رومنس مراجعه کردید، این کار را فراموش نکنید. در ضمن، کافه رومنس یک برنامه پخش فیلم هفتگی نیز دارد. با بررسی شبکه اجتماعی، می‌توانید از برنامه این هفته مطلع شوید.

آدرس: خیابان فردوسی، پایین‌تر میدان فردوسی، کوچه ضرابی، پ ۴.
شماره تماس: ۶۶۷۴۹۵۷۴
ساعت کار: ۱۰ صبح تا ۱۰ شب


  • کافه دیاموند

کافه دیاموند
کافه دیاموند یکی دیگر از کافه های قدیمی تهران در مرکز و خیابان ویلا است. در این خیابان می‌تواند چند مورد از کافه های قدیمی تهران را بیابید. ساختمان کافه دیاموند، یکی ساختمانی جنوبی است. یعنی شما از داخل ساختمان وارد می‌شوید و حیاط پشت آن قرار دارد. ساختمان کافه دیاموند فقط ظاهری سنتی و قدیمی دارد؛ اما داخل آن را به‌خوبی بازسازی کرده‌اند. این بازسازی شاید آنقدر هم اصولی نبوده و تقریباً هویت ساختمان را از بین برده است. با این وجود هنوز هم داخل این کافه به‌حدی زیباست که نمی‌توانید تصور آن را کنید.

اگر قصد دارید تا احساس نوستالژی در شما برانگیخته شود، بهتر است به بخش فضای باز بروید. حتی در فصل زمستان نیز با سیستم گرمایشی مطلوب، مشتریان دست از بخش روباز کافه دیاموند بر نمی‌دارند. این کافه جزء کافه‌های لوکس تهران به حساب می‌آید. منوی دیاموند نسبتاً کامل است. شما می‌توانید انواع نوشیدنی شامل دمنوش، قهوه، کوکتل، آبمیوه و انواع دسر شیرینی و همچنین غذاهای سنتی را در این کافه سفارش دهید.

آدرس: خیابان انقلاب، خیابان نجات الهی، خیابان فلاح پور، پلاک ۳۳
شماره تماس: ۰۲۱۸۸۸۹۰۱۹۶
ساعت کار: ۸ صبح تا ۱۲ شب


  • چای بار

چای بار
چای بار را می‌توان جزء هنری‌ترین کافه های قدیمی تهران دانست. این کافه در باغ زیبا و تاریخی انجمن خوشنویسان ایران قرار دارد. در باغ تماشایی انجمن خوشنویسان ایران، عمارتی زیبا به سبک کلاه‌فرنگی وجود دارد. پس از بازسازی و مرمت کامل، این عمارت و بخشی از باغ را به یک کافه بزرگ تبدیل کردند. این کافه چای بار نام دارد و محلی برای استراحت هنرمندان است. بد نیست بدانید به لطف زیبایی باغ و دکوراسیون داخلی چای بار، از نقاط مختلف تهران مشتریان متعدد به چای بار می‌آیند.

در کنار ساختمان اصلی و داخل باغ، چندین و چند میز و صندلی متعدد قرار داده شده است. برخی از این صندلی‌ها زیر سایبانی بزرگ قرار دارند تا نور آفتاب مشتریان را آزار ندهد. در بخش فضای باز، امکان سیگار‌کشیدن برای مشتریان نیز وجود دارد. منوی چای بار بسیار کامل است. شما می‌توانید در این منو انواع نوشیدنی، قهوه، چای، دمنوش، دسر، شیرینی و انواع غذاهای سنتی را نیز سفارش دهید.

آدرس: خیابان دزاشیب٬ خیابان کریمی٬ خیابان سلیمی شمالی، پلاک ۱۴۵
شماره تماس: ۰۲۱۲۲۲۱۰۳۱۱
ساعت کار: ۹ صبح تا ۱۱ شب


  • کافه رستوران ری‌را

کافه رستوران ری‌را
کافه رستوران ری‌را جزء آن دسته از کافه های قدیمی تهران است که با دیدن آن به یاد فیلم شهرزاد می‌افتید. دیوارهای آجری، درب و پنجره‌های چوبی و حیاطی دلباز، هر آنچه که از یک ساختمان قدیمی و نوستالژی انتظار دارید، در این کافه رستوران وجود دارد. کافه به‌سمت حیاط مشرف است. بسیاری از مشتریان، حضور در حیاط را ترجیح می‌دهند.

البته باید در نظر داشته باشید بخش زیرزمین این ساختمان، محل برگزاری نمایشگاه‌های هنری است. در مواقعی که داخل این بخش نمایشگاه جاری باشد، امکان استفاده از فضای حیاط وجود ندارد. البته بسیاری از هنردوستان این موقعیت را غنیمت می‌شمارند و از نمایشگاه دیدن می‌کنند. منوی کافه رستوران ری‌را بسیار کامل است. شما می‌توانید انواع نوشیدنی، کیک، دسر و البته غذاهای سنتی یا میان‌وعده را در این کافه رستوران سفارش دهید. البته فراموش نکنید قدیمی‌ترین پیتزافروشی تهران، یعنی پیتزا داوود نیز در همسایگی این کافه رستوران قرار دارد.

آدرس: خیابان نوفل لوشاتو بن بست لولاگر شماره ۵
شماره تماس: ۰۲۱۶۶۷۰۷۶۴۶
ساعت کار: ۹ صبح تا ۱۱ شب


  • کافه کتاب ققنوس

کافه کتاب ققنوس
کافه کتاب ققنوس در یک خانه قدیمی و زیبا قرار دارد. از زیباترین کافه های قدیمی تهران است.قدمت این خانه به دهه ۳۰ شمسی باز می‌گردد. در سال ۱۳۷۷، این خانه توسط انتشارات ققنوس خریدار شد. تا مدت‌ها از این خانه تاریخی و زیبا به‌عنوان انبار کتاب استفاده می‌کردند. تا اینکه نهایتاً چند سال پیش، آن را به یک کافه کتاب تماشایی و دوست‌داشتنی تبدیل کردند. فضای داخلی این کافه به‌دقت بر اساس المان‌های دهه ۳۰ و ۴۰ شمسی طراحی شده است.

زمانی که وارد کافه کتاب ققنوس می‌شوید، انگار که در تاریخ سفر کرده‌اید. علاوه‌بر فضای دلنشین و زیبا، شما می‌توانید به‌صورت رایگان انواع کتاب موجود در کتابخانه را برداشته و چند صفحه‌ای از آن را ورق بزنید. این کافه برای علاقه‌مند به کتاب و محیط‌های تاریخی، همانند بهشت موعود خواهد بود.

آدرس: خیابان انقلاب، خیابان وصال،نرسیده به طالقانی، کوچه شفیعی پلاک ۱
شماره تماس: ۰۲۱۶۶۴۰۳۳۸۶
ساعت کار: ۸ صبح تا ۱۱ شب


  • کافه حیاط شماره ۶۵

کافه حیاط شماره ۶۵
کافه حیاط شماره ۶۵ یکی دیگر از کافه های قدیمی تهران است. این کافه در نزدیکی میدان قردوسی قرار دارد. قدمت این خانه به‌صورت دقیق مشخص نیست؛ اما حداقل ساخت آن به دوران پهلوی دوم باز می‌گردد. خانه‌ای که کافه حیاط شماره ۶۵ در آن قرار دارد، رد طول این سال‌ها ظاهر خود را به‌خوبی حفظ کرده است. مدیریت کافه نیز با ذوق و سلیقه تمام، این کافه را بازسازی کرده است. این ساختمان، یک ایوان نه‌چندان بزرگ دارد. مدیریت نیز از همین فضا استفاده کرده و چند میز و صندلی در آن قرار داده است. بخش بالکن این کافه، یکی از باصفاترین بخش‌های آن محسوب می‌شود. لازم به ذکر است که این کافه یک کتابخانه قدیمی نیز در دل خود دارد. استفاده از این کتابخانه برای مشتریان کافه بلامانع است.

آدرس : خیابان انقلاب ( شرق به غرب)، نرسیده به میدان فردوسى، خیابان موسوى، نبش کوچه اعتماد مقدم، پلاک ٣٢
شماره تماس: ۰۲۱۸۸۳۰۲۸۴۲
ساعت کار: ۹ صبح تا ۱۱ شب


  • کافه رو‌به‌رو

کافه رو‌به‌رو
کافه رو‌به‌رو یکی دیگر از کافه های قدیمی تهران است که در خانه‌های قدیمی قرار دارد. این کافه در خانه‌ای با حدود ۶۰ سال قدمت واقع شده است. فضای داخلی کافه رو‌به‌رو پارادکوس را به تصویر می‌کشد. در بخش‌های بسیاری از کافه، خبری از تزئینات و دکوراسیون سنتی نیست. در حقیقت این کافه یکی از کافه های قدیمی تهران است که فقط پوسته‌ای قدیمی دارد. در بخش‌های داخلی این کافه، دکوراسیون مدرن خودنمایی می‌کند. البته این مسئله را می‌توان یک پارادوکس بسیار زیبا دانست. مهم‌ترین مشخصه کافه رو‌به‌رو، ایوان‌های متعدد آن است. در این ایوان‌ها، میز و صندلی‌های چوبی چیده شده تا مشتریان از فضای باز استفاده کنند. در فضای باز کافه، امکان استعمال دخانیات نیز وجود دارد. در منوی کافه رو‌به‌رو انواع نوشیدنی، دسر، شیرینی و البته غذاهای سنتی ایرانی نیز به چشم می‌خورد.

آدرس: چهارراه ولیعصر، ضلع شمال شرقی، نبش بانک شهر،بن بست کیانپور
شماره تماس: ۰۲۱۶۶۴۰۴۲۳۰
ساعت کار: ۸-۲۳


  • کافه عمارت دل

کافه عمارت دل
یکی از آن کافه‌هایی که تا جای ممکن از وسائل مدرن دوری کرده است. ساختمانی با عمری بیش از یک صد سال و معماری پهلوی در خیابان فلسطین.

عمارت دل حیاطی بزرگ و سرسبز با حوضی مربع شکل در میان آن دارد. حوضی ساده و مینیمال به سبک دوران پهلوی. ساختمان سه طبقه این عمارت فضایی سنتی و اصیل دارد. تمام دیواره‌ها و آیینه‌کاری‌ها همانی بوده که از ابتدا در اینجا ساخته شده است. البته بازسازی و تعمیراتی هم شده است اما شاکله اصلی کار همان بوده است. مبلمان سنتی، میزهای قدیمی و وسائل عتیقه‌ای که در کافه قرار دارد شما را به صدها سال قبل بر می‌گرداند. دفتر کار نخست وزیر، خانه استاد دانشگاه، مدرسه و در نهایت کافه. این سرنوشت این ساختمان در گذر زمان بوده است.

کافه عمارت دل منو متنوعی دارد. از پیتزا و پاستا و سالاد سزار بگیر تا آش و میرزا قاسمی و کشک بادمجان. حتی دسرهایی مثل ثعلب و کنوفه هم در منو این کافه رستوران دیده می‌شود. اگر به این کافه رفتید سری به طبقه دوم و گالری آن بزنید. مطمئن باشید پشیمان نمی‌شوید. در این طبقه اتاقی به نام رادیو دیروز قرار دارد. اتاقی پر از دستگاه‌های قدیمی موسیقی، آلبوم‌ها و صفحه‌های گرامافون قدیمی و جدید که دیدنشان خالی از لطف نیست.

بازه قیمتی این کافه تقریبا متوسط است و با توجه به حجم غذایی که سرو می‌شوید با کافه‌ای گران روبه‌رو نمی‌شوید. همین مساله جذابیت اینجا را بیشتر هم می‌کند.

آدرس : تقاطع خیابان فلسطین جنوبی و خیابان بزرگمهر،روبروی سفارت فلسطین، پلاک 356
اینستاگرام: emaratedel.cafe
تلفن تماس: 09100775588
ساعت کاری: ۹ صبح تا ۱۲ شب


  • کافه عمارت یار

کافه عمارت یار

کافه عمارت یار یکی دیگر از کافه‌ عمارت های تهران که در خانه‌ای صد ساله قرار دارد. و از زیباترین کافه های قدیمی تهران است.این خانه متعلق به فخرالسلطنه، عمه ملکه ثریا یوده است. در داخل عمارت می‌توانید داستان اولین ملاقات شاه و ثریا در این ساختمان را بخوانید و ببینید که قصه اینجا چه بوده است.

این خانه زیبا حیاطی سرسبز دارد که دو حوض زیبا در میان آن قرار دارد. حیاط کافه یار به صورت دو پله ساخته شده است و یک نیم طبقه در آن قرار دارد که می‌توانید تمام حیاط را از آنجا ببینید.

منو رستوران جالب و شاید کمی هم عجیب باشد. شما در این کافه می‌توانید تاج‌الملوک، امین‌الملک، منور الملوک، بدیع الملک و… را سفارش دهید. اسم‌های غذاها و دسرهای این کافه به شکلی که گفتیم انتخاب شده است که البته توضیح هر عنوان در زیر آن نوشته است. هر روز هم برای خودش یک غذای مخصوص دارد. از خورشت کرفس و آلو مسما تا قیمه و قرمه سبزی. یکی از غذاهای محبوب این کافه کشک بادمجان و کوکو سبزی است که البته هر روز سرو می‌شود و به غنوان عصرانه در منو قرار دارد.

این رستوران قیمت‌های تقریبا متوسطی دارد؛ نه خیلی گران و نه خیلی ارزان.

نکته: بهتر است در ساعات شلوغی از قبل میز خود را رزرو کنید چون ممکن است بدون رزرو امکان ورود نداشته باید. این را هم باید بدانید که عکسبرداری و فیلم‌برداری در این رستوران نیاز به هماهنگی دارد.

آدرس: خیابان طالقانی، خیابان حافظ، خیابان رشت، پلاک ۴۱
تلفن تماس: ۰۹۳۳۲۶۷۲۲۴۴
اینستاگرام: yar.mansion
ساعت کاری: ۹ صبح الی ۱۱:۳۰ شب


  • کافه عمارت مقدم

کافه عمارت مقدم

این یکی جزو آن کافه های قدیمی تهران است که ساختمان آن دیدنی‌ترین بخش آن است. این کافه در واقع بخشی از یک موزه زیبا به نام باغ موزه مقدم است. از بیرون که به این ساختمان نگاه کنید چیز خاصی پیدا نمی‌کنید اما وارد آن که بشوید به دنیای متفاوتی قدم می‌گذارید.

این خانه قاجاری که در زمان خود هم خانه‌ای لوکس بوده متعلق به محمد تقی خان احتساب الملوک از درباریان قاجار بوده است. بعدها اینجا محل سکونت محسن مقدم، یکی از فرزندان محمد تقی خان شد. محسن باستان شناسی خوش ذوق بود که شروع به جمع‌آوری اشیای عتیقه‌ای مثل پارچه، تابلوهای نقاشی، قلیان و اسناد تاریخی کرد و همه را با نظم خاصی چید. در نهایت او در سال 66 فوت کرد و همسرش خانه را به دانشگاه تهران واگذار کرد. خانه‌ای که اکنون تبدیل به موزه‌ای زیبا، با حیاطی سرسبز و دلنشین شده است.

در گوشه‌ای از همین حیاط کافه‌ای دنج قرار دارد که می‌توانید انواع قهوه، دمنوش، دسر و غذاهای مختلف را سفارش دهید و در حیاط دلنشین موزه صرف کنید. این کافه از ساعت نه صبح با سرو صبحانه آغاز به کار می‌کند و در نهایت شش عصر با عصرانه کار خود را تمام می‌کند.

ورود به حیاط و کافه هزینه‌ای جداگانه‌ای ندارد اما برای ورود به موزه باید بلیط تهیه کنید که در حال حاضر (آذر 1400) ده هزار تومان است. در ضمن این کافه در روزهای دوشنبه تعطیل است. حدود قیمت‌های این کافه تقریبا گران است. اما نه آنقدر گران که دست آخر از رفتن پشیمان شوید.

آدرس: خیابان امام خمینی، بعد از خیابان شیخ هادی، باغ موزه مقدم
شماره تماس: 09120157347
ساعت کاری: غیر از دوشنبه‌ها، همه روزه از ساعت ۹ صبح تا ۶ عصر


  • کافه عمارت مسعودیه

کافه عمارت مسعودیه
عمارت مسعودیه خانه‌ای قاجاری در مرکز تهران و اطراف میدان بهارستان است.و از زیباترین کافه های قدیمی تهران است. خانه شاهزاده‌ای که هیچ‌وقت نتوانست شاه شود. مسعود میرزا یکی از فرزندان شاه ملقب به سایه سلطان (ظل السلطان) در سال 1290 قمری اقدام به ساخت این عمارت شاهانه کرد. درون این عمارت که بروید حیاطی بزرگ که بی شباهت به یک باغ نیست را می‌بینید. یک حوص بسیار بزرگ و زیبا هم درون آن قرار دارد که زیباترش می‌کند.

اما در یکی از ساختمان‌های این عمارت کافه‌ای دنج و سنتی وجود دارد که دکور قجری‌اش آن را متفاوت می‌کند. میزها، صندلی‌ها، ظروف، در، پنجره و در مجوع هرچیزی که اینجا می‌بینید سنتی و قجری است.

منو رستوران هم اصیل و ایرانی است. بیشتر غذاهای آن همان غذاهای ایرانی است که در کنار دمنوش و عرقیجات خوشمزه سرو می‌شود. کتلت، میرزا قاسمی، کوکو سبزی، آش رشته و چیزهایی شبیه به این در منو رستوران قرار دارد. اما یکی از محبوب‌ترین‌های اینجا پای سیب آن است که واقعا خوشمزه است.

قیمت‌های این کافه تقریبا بالا است و شاید شما را برای سفارش دادن مردد بکند. اما خب تجربه صرف غذا در یک فضای قاجاری چیزی نیست که هر جایی نصیبتان شود. این را هم بدانید که برای ورود به عمارت مسعودیه باید بلیط تهیه کنید. ما پیشنهاد می‌کنیم قبل از رفتن به اینجا با شماره مجموعه تماس بگیرید تا از باز بودن و جا داشتن کافه مطمئن شوید.

آدرس: خیابان جمهوری، نرسیده به بهارستان، خیابان ملت، تقاطع خیابان اکباتان، عمارت مسعودیه
شماره تماس : ۰۲۱۳۳۹۹۲۰۱۳
ساعت کاری: از ۹ صبح تا ۷ عصر


  • کافه عمارت روشنان

کافه عمارت روشنان
یکی از جوان‌ترین کافه‌ عمارت های تهران و کافه‌های قدیمی تهران روشنان است. کافه‌ای متفاوت که علاوه بر صرف غذا و نوشیدنی، می‌توانید از فروشگاه کتاب این مجموعه هم بازدید کنید.

عمارت روشنان خانه‌ای متعلق به اواخر دوران قاجار است که جزو خانه‌باغ‌های شمال تهران محسوب می‌شده است. این خانه متعلق به سید یعقوب انوار اردکانی شیرازی ملقب به صدرالعلما از وعاظ و روحانیون دوران مشروطه بوده است. هنوز هم مالکین این خانه وراث و بازمانده‌های سید یعقوب هستند.

سال‌ها قبل این خانه توسط یک هنرمند اجاره می‌شود و با تغییراتی تبدیل به یک گالری هنری می‌شود. زیباترین قسمت این عمارت اول حیاط آن و دوم کتابخانه آن است. کتابخانه این عمارت کاغذ دیواری‌هایی دارد که متعلق به همان دوران ساخت خانه است. شومینه و درهای قدیمی آن هم بسیار دیدنی است.

این ساختمان دو حیاط دارد که یکی حیاط سایه و دیگری حیاط آفتاب است. حیاط سایه با گل‌های زیبایش و برکه‌ای که دارد و حیاط آفتاب که نورگیرتر است و حوض‌هایی قرینه دارد. جالب است بدانید که در حوض به‌جای ماهی، خط‌نقاشی‌های زیبایی زندگی می‌کنند.

در منو این کافه خبری از غذاهای ایرانی نیست. به‌جای آن می‌توانید بشقاب‌های گرم، سرد، دمنوش، قهوه، دسر و کیک را پیدا کنید. البته بدانید که قیمت منوی این رستوران گران است. با توجه به حجم غذایی که تحویل می‌گیرید قیمت بالایی می‌پردازید. اما به‌هر حال صبحانه این کافه طرفداران خودش را دارد و محبوب است.

آدرس: بلوار اندرزگو، خیابان سلیمی شمالی، خیابان نوری
اینستاگرام: roshanan_mansion
شماره تماس: 02122206715
ساعات کاری: از ۹ صبح تا ۱۲ شب


  • کافه مانا

کافه مانا
این یکی در واقع بخشی از خانه فرهنگ مانا و موزه خیمه‌شب‌‌بازی است. خانه‌ای دو طبقه که اصالت آن به خوبی حفظ شده است. حتی هنوز دکوراسیون ساکنین قدیمی آن دست نخورده مانده است. و از نوستالژی ترین کافه های قدیمی تهران است.علاوه بر یک کافه جذاب فعالیت‌های فرهنگی دیگری هم اینجا انجام می‌شود. چیزهایی مثل دوره‌های کتابخوانی، نمایشنامه‌خانی و فعالیت‌هایی شبیه به این.

اما بخش جالب ماجرا آنجا است که در اینجا می‌توانید نمایش‌های خیمه‌شب‌بازی را ببینید. نمایش‌هایی که به صورت رایگان برای مراجعین برگزار می‌شود. فکر کنید در حال صرف غذا یا نوشیدنی خود هستید و در کنارش یک نمایش خیمه‌شب‌بازی هم می‌بینید.

منو غذاهای اینجا هم جالب است. از آب دوغ خیار و کله جوش گرفته تا پاستا و پنینی در آن پیدا می‌شود. اگر تابستان به اینجا رفتید حتما آب دوغ خیار را فراموش نکنید. حدود قیمت‌های کافه تقریبا متوسط و معقول است.

آدرس: بلوار کشاورز، خیابان وصال، کوچه شاهد، پلاک شش
تلفن: 02188996273
اینستاگرام: cafemaana
ساعات کاری: هر روز جز شنبه‌ها از ساعت 15 تا 23


  • کافه آپ‌آرت‌مان

کافه آپ‌آرت‌مان
کافه آپ‌آرت‌مان

این کافه در ابتدا به خاطر پگاه آهنگرانی و سجاد افشاریان که موسس آن بودند مشهور شد. مجموعه‌ای فرهنگی که کافه‌ بخشی از آن بوده است. صنایع دستی، محصولات هنری، کلاس‌های هنری و برنامه‌های فرهنگی مختلف در اینجا پیدا می‌شود. کافه آپ‌آرت‌مان هم جای جالبی است. این کافه در یک حیاط قرار دارد که شبیه یک گلخانه پر از گل است. البته این می‌تواند هم بد باشد هم خوب. خوبی آن که مشخص است اما اگر به گل‌ها یا گیاهان حساسیت داشته باشید می‌دانید که چرا بد است.

منو کافه تقریبا چیز عجیب و خارق‌العاده‌ای ندارد. همان منویی که از همه کافه‌ها انتظار دارید اینجا هم پیدا می‌شود. اما محیط جذاب و سرسبز این کافه باعث می‌شود از غذایی که نوش جان می‌کنید لذت ببرید.

قیمت‌های کافه متوسط و رو به بالا است. نمی‌شود گفت کافه خیلی گرانی است اما خب از متوسط بالاتر است.

آدرس: کریمخان، ایرانشهر، خیابان کلانتری، پلاک 48
اینستاگرام: cafe_upartmaan
تلفن: 02188866722


پرسش‌های متداول

1. کافه‌های قدیمی تهران کدامند؟
کافه لقانطه، کافه نادری، کافه گل رضاییه، کافه قنادی فرانسه، کافه قنادی لرد، کافه قنادی اوریانت و کافه قنادی مینیون از جمله کافه‌های قدیم تهران هستند.

2. نخستین کافه در ایران کدام کافه است؟
کافه لقانطه نخستین کافه در ایران است که در سال ۱۲۸۵ و در دوره مظفرالدین شاه افتتاح شد.

3.کدام کافه‌ها پاتوق نویسندگان مشهور بودند؟
کافه نادری، کافه گل رضاییه، کافه ماسکوت، کافه فردوسی و کافه فیروز از جمله پاتوق‌های نویسندگان و شاعران بزرگ بودند.

4. منوی معروف کافه‌ نادری شامل چه غذاهایی است؟
در منوی کافه نادری غذاهای فرنگی مانند بیفتک، شاتوبریان، بیف استراگانف و نوشیدنی‌هایی همچون قهوه ترک، قهوه فرانسه و کافه گلاسه و همچنین بستنی دیده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =

آخرین اخبار
آخرین مقالات
لینک های مفید