جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

شناسایی ۲۵ هزار بیسواد در استان کرمانشاه

۲۵ هزار بی‌ سواد
۲۵ هزار بی‌ سواد

معاون نهضت سوادآموزی آموزش پرورش استان کرمانشاه گفت : تاکنون تعداد ۲۵ هزار بیسواد در استان شناسایی شده‌اند.
به گزارش آماج، یاسر کرمی معاون نهضت سوادآموزی آموزش پرورش استان کرمانشاه گفت : سازمان نهضت سوادآموزی استان کرمانشاه در شاخص‌های اختصاصی و عمومی حائز رتبه برتر در کشور شده است.

معاون نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود: این استان در بحث پژوهش و ارائه راه حل‌های جدید با توجه به پیشرفت جامعه کنونی در حوزه آموزش به بزرگسالان بیسواد و کم سوادان نیز در کشور حائز رتبه شده و توسط معاون وزیر مورد تشویق قرار گرفت.

وی با اشاره به شناسایی افراد بیسواد توسط اداره ثبت احوال، کمیته امداد، سازمان بهزیستی و دیگر نهادها، افزود: استان کرمانشاه حدوداً ۲۵ هزار نفر بیسواد دارد که باید آموزش آن‌ها مد نظر قرار گیرد.

کرمی تصریح کرد: حجم ابلاغی از طرف سازمان سوادآموزی به معاونت سوادآموزی استان کرمانشاه در سال جدید در سه رده سوادآموزی، انتقال و تحکیم حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ نفر است.

وی با بیان اینکه تشکیل کلاس در مهرماه امسال با سال گذشته تفاوت دارد، گفت: باید یک کلاس سوادآموزی از ۱۰ نفر سواد آموز تشکیل شود و امتیاز تشکیل شده از این ۱۰ نفر باید به ۷۰ امتیاز برسد که در دوره سوادآموزی ۱۰ امتیاز، در دوره انتقال پنج امتیاز و در دوره تحکیم یک امتیاز باید ثبت شود و مجموع این ۱۰ نفر به عدد ۷۰ برسد.

۲۵ هزار بیسواد
۲۵ هزار بیسواد

کرمی ادامه داد: نظارت بر کلاس‌های سوادآموزی امسال به صورت تجمیعی در معاونت سوادآموزی برگزار می‌شود ابتدا نظارت به صورت تلفنی و در مرحله بعد نظارت به صورت حضوری در جمع سوادآموزان و آموزش دهندگان برگزار می‌شود.

مقایسه میانگین افراد بیسواد استان کرمانشاه و کل کشور

وی گفت: میانگین نرخ با سوادی در استان کرمانشاه یک درصد از میانگین کشوری بالاتر است که بر اساس آمار به دست آمده میانگین نرخ سواد در کشور ۹۷ درصد و در استان کرمانشاه حدود ۹۸ درصد است.

این مسئول خاطرنشان کرد: در استان کرمانشاه با بهره‌گیری از ۱۶ مرکز محلی یادگیری که ۱۴ مرکز آن دولتی و دو مرکز آن مشارکتی است و مراکز مشارکتی در زندان نسوان و زندان دیزل آباد برای آقایان، همه آموزش‌های لازم در هر سه دوره سوادآموزی انتقال و تحکیم توسط آموزشیاران برگزار می‌شود و در کنار آن آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای و آموزش‌های تابعی اجرا خواهد شد.

وی گفت: امسال با همت شهرستان‌های مختلف قرار بر این شده است چند مرکز مشارکتی با همکاری نهاد‌های مختلف و با توجه به وجود گروه‌های جهادی در استان کرمانشاه افتتاح و برقرار شود و یکی از کار‌هایی که در گام دوم انقلاب برای نهضت سوادآموزی پیش‌بینی شده اقدامات مشارکتی یا جهادی با گروه‌های جهادی است که نهضت سوادآموزی نیز در این رابطه در استان تلاش‌های خوبی داشته است.

کرمی افزود: استان کرمانشاه برای برقراری عدالت آموزشی تمام کتب و لوازم‌التحریر مورد نیاز سوادآموزان و افراد بیسواد را به صورت رایگان در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد و در این خصوص با تأسیس مراکز یادگیری محلی در مناطق کم برخوردار به دنبال برقراری عدالت آموزشی ۱۴ مرکز یادگیری تأسیس شده است.

وی با بیان اینکه از دیگر طرح‌ها، طرح زنان عشایر است که به این زنان مسائل مذهبی، علوم ریاضی و دینی به صورت پایه آموزش داده می‌شود، افزود: در استان کرمانشاه از یک هزار و ۱۰۰ آموزش دهنده فعال که به صورت جهادی در مناطق دور افتاده و عشایری مشغول ارائه آموزش به بزرگسالان هستند، استفاده شده است .

لینک نوشته:







دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =

آخرین اخبار
آخرین مقالات
لینک های مفید