جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

بازار تهران جابجا خواهد شد؟

بازار تهران
بازار تهران

بازار تهران : رئیس شورای شهر تهران در خصوص انتقال و جابجایی “بازار تهران” توضیحاتی ارائه کرد.

“بازار تهران”در انتقال و جابجایی

به گزارش آماج : مهدی چمران صبح امروز در حاشیه یکصدوهفتادویکمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران در ارتباط با موضوع مطرح شده درباره انتقال بازار تهران اظهار کرد: این کار عملیاتی نمی‌شود و یک بحث منطقی نیست. مگر می‌شود ساختمان‌ها و مغازه‌های بازار را جابجا کرد؟ تنها کاری که می‌توان در این باره انجام داد بحث ورودی و خروجی کالاها به بازار تهران است که این موضوع باید مورد ساماندهی قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه باید تمهیداتی در خصوص ورود و خروج کالاهای عمده و جزئی به بازار پیش‌بینی شود تا کمترین خسارت را در این حوزه شاهد باشیم، افزود: تمهیداتی را می‌توان در این حوزه پیش‌بینی کرد تا ورودی کالاها به بازار کمتر شود و ضرورتی ندارد که انبارهای بازار مملو از کالا باشد و این مسئله می‌تواند در جای دیگری از بازار صورت بپذیرد.

بازار تهران
بازار تهران

رئیس شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به پیش رو بودن مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی و اقدامات و برنامه‌های شهرداری تهران در این حوزه، تصریح کرد: از چندی پیش برخی از مدیران شهری که در کسوت ستاد اربعین وزارت کشور وظایفی برای آنها پیش بینی شده است در برخی از مرزها مستقر و همکاری‌های لازم را با فرمانداران، استانداران و شهرداران مناطق مرزی انجام داده‌اند.

وی در خصوص رقم پیش‌بینی شده برای پیاده‌روی اربعین امسال، گفت: در بودجه سال 1402 این رقم 30 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

شهردار تهران تاکید کرد: «در کنار بازار باید منطقه قدیمی تهران احیا و بازسازی شود تا هویت تهران دستخوش تغییر نشود.»

مهدی چمران
مهدی چمران

پیش از این نیز مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در خصوص وضعیت ایمنی بازار تهران گفته بود:‌ بازار تهران با پیچیدگی‌هایی روبه‌رو است. استاندار تهران به این موضوع ورود کرده است و ایمنی آن به‌طور جد در حال پیگیری است. بازار تهران حدود ۱۱۰ هکتار مساحت دارد و ۷۰ هزار واحد نیز در آن مستقر است. این بازار در دوره قاجار بنا شده و در این سال‌ها دچار چالش‌های ایمنی بسیاری بوده است اما نمی‌توان گفت که بازار تهران به طورکلی نا ایمن است.

وی با بیان اینکه بازار تهران در برخی موارد ظرفیت‌های ایمنی لازم را ندارد که باید تامین شود، گفت: تامین تجهیزات برای اطفاء حریق احداث ایستگاه آتش‌نشانی، اصلاح معابر، ایمن‌سازی واحدها و … در دستورکار قرار گرفته و در حال پیگیری است. در این مجموعه برخی ساختمان‌ها نیز در اختیار اوقاف یا تحت نظارت میراث فرهنگی قرار دارد.

علیرضا فخاری، استاندار تهران هم درخصوص ایمنی بازار تهران تصریح کرد: بازار به عنوان یک بافت تاریخی و مرکز تجارت شهر شناخته شده است و مرکزیت آن هم همواره مورد توجه بوده است. بازار به لحاظ وسعت و پذیرش تجار با یک عدم تناسب مواجه است که این موارد از دغدغه‌های موجود در این محدوده محسوب می‌شود. بازار متناسب با نظام حمل و نقل گذشته تنظیم شده است و بازار سنتی ما به لحاظ فیزیکی حفظ شده اما شکل فعالیت‌ها تغییر کرده است. حدود ۲۵۰ هزار نفر در محدوده ۱۲ هکتاری فعالیت می‌کنند که نشان از عدم تناسب این دو مجموعه با یکدیگر است علاوه بر این، ملکیت در بازار بخشی برای اوقاف و برخی به لحاظ ابنیه تاریخی قابل تبدیل به احسنت نیستند و در حقیقت مالکیت برای تجار نیست.

چمران با اشاره به دستور جلسه امروز شورای شهر تهران گفت: در این ارتباط ابتدا گزارشی از سوی محمدی؛ مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران در ارتباط با آتش‌سوزی بازار ارائه خواهد شد و در ادامه نیز طرحی در ارتباط با نحوه فعالیت مراکز ورزشی در شهرداری تهران در دستور کار اعضا قرار خواهد گرفت که در این طرح قرار است تقسیم کاری بین سازمان ورزش و مناطق 22 گانه شهرداری تهران صورت بگیرد.

چمران همچنین در خصوص سؤال از شهردار تهران گفت: این مسئله از سوی اعضای شورا مطرح شده و به صورت کتبی به شهردار ارسال شده است و قرار است با حضور آقای زاکانی در صحن شورا پاسخ داده شود.

لینک نوشته:







دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =

آخرین اخبار
آخرین مقالات
لینک های مفید