جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

چگونه پنیر بزنیم؟/ اگر پنیر زدیم اما نرم بود چکار کنیم؟ / اگر پنیر نگرفت یا شل بود چکار کنیم؟

اگر معمولاً عادت دارید که پنیر تازه مصرف کنید بهتر است آن را در منزل و با مواد اولیه ای که دارید درست کنید چون به شما کمک می کند بدون صرف هزینه و زمان زیادی پنیر تازه بخورید.

محصولات لبنی بسیار متنوع هستند و پنیر بعد از شیر در یخچال همه وجوددارد، پنیر ها انواع مختلفی دارد و کشورهای ایتالیا و فرانسه از بزرگترین و بهترین تولید کنندگان این محصول لبنی هستند. پنیر حاوی مواد مغذی است موجود در شیر است و اکثریت مردم طعم ان را دوست دارند.

اگر معمولاً عادت دارید که پنیر تازه مصرف کنید بهتر است آن را در منزل و با مواد اولیه ای که دارید درست کنید چون به شما کمک می کند بدون صرف هزینه و زمان زیادی پنیر تازه بخورید.میشه تصور کنید درست کردن پنیر کار دشواری است اما چنین نیست و بسیار لذت بخش است ، کافیست ابتدا مواد پایه آن را آماده کرده وبعد بنابرسلیقه خانواده به آن طعم دهنده ای که دوست دارید اضافه کنید.پنیر از دلمه شدن شیر که با اضافه کردن اسید هایی مثل آبلیمو وسرکه هستند درست می شود،این دلمه آنزیمی دارد که در شکم گاو موجود است اما امروزه آن را به طور مصنوعی تولید می کنند.

در ادامه این بخش از آشپزخانه تاپ ناز یکی از بهترین روش های آماده کردن پنیر خانگی را برایتان خواهیم گفت.

 

مواد لازم برای تهیه ی پنیر

یک لیتر شیر

آبلیمو 100 میلی لیتر

ماست چاشنی

 

پنیر 2

 

آموزش درست کردن پنیر خانگی با آبلیمو

شیر را داخل ظرف استیل ریخته روی حرارت کم بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید و 20 دقیقه روی ظرف را بپوشانید.

بعد آبلیمو و ماست رابه شیر اضافه کرده و به آرامی ترکیب کنید و دوباره روی حرارت بگذارید تا حدی که آب اضافه از آن خارج شود.

وقتی شیر به واسطه حرارت از آب پنیرجدا شد حرارت را خاموش کرده و مواد را از صافی رد کنید تاخمیری بدست اید.

در این مرحله می توانید پنیر را به هر شکلی که بخواهید درآورید.

حتی می توانید چاشنی را روی میز کارپهن و پنیر را روی آن رول کنید و داخل ظرف پلاستیکی بریزیدو در یخچال نگه داری کنید.

پنیر آماده است فقط اجازه دهید خنک شود تااز خوردن آن لذت ببرید.

نکته**   به خاطر داشته باشید شیر تازه باشد زیرا اگر شیر تازگی نداشته باشد دلمه نمیشود.

 

پنیر 1

 

آموزش درست کردن پنیر با سرکه

۱. برای تهیه پنیر با استفاده از سرکه ابتدا لازم است شیر را بجوشانید. بعد از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و ۳ قاشق سرکه به آن اضافه کنید. سپس آن را خوب هم بزنید تا شیر ببرد.

۲. بعد از آن مخلوط شیر و سرکه را در توری بریزید و آن را آویزان کنید تا آب اضافه آن جدا شود. دوباره توری را روی سطحی گذاشته و جسم سنگینی روی آن بگذارید تا باز هم آب آن کامل خارج شود. بعد از گذشت چند ساعت، پنیر آماده است. امیدواریم بتوانید با استفاده از این طرز تهیه پنیر خانگی خوشمزه‌ای تهیه کنید.

اگر پنیر نگرفت یا شل بود چکار کنیم؟

اگر مایع پنیر شما نگرفت آن را درون یه پارچه نخی مانند کیسه ی نخی برنج بریزید و یه چیز سنگین مانند یه قابلمه بزرگ که درون آن آب پر شده باشد روی آن قرار بدید تا هم سفت شود و هم آب اضافی آن خارج شود.

اگر پنیر زدیم اما نرم بود چکار کنیم؟

اگر پنیری که زدید نرم بود آن را درون آب جوشیده ی سرد شده و بدون نمک بگذارید تا سفت شود.

 

چگونه روی پنیر سوراخ ایجاد کنیم؟

برای سوراخ شدن پنیر آن را به مدت 6 ساعت در دستمال آغشته به سرکه انگور قرار دهید.

 

چگونه ماندگاری پنیر را بالا ببریم؟

برای اینکه ماندگاری پنیری که زدید بالاتر برود آن را درون آب ماست نگهداری کنید.

 

چگونه از خشک شدن پنیر جلوگیری کنیم؟

برای اینکه پنیری که زدید خشک نشود دور ظرف پنیر را چرب کنید.

 

نویسنده: علیرضا خالدنژاد

انتهای پیام/

 

 

 

لینک نوشته:







یک پاسخ

  1. درود برشما، در هرجا راهکاری نوشته واقعا متاسفانه فقط برای مخاطب چالش شده،
    در جایی میگویند: اگر پنیر شما نرم‌ است‌ و می‌خواهید سفت ‌شود، آن‌ را درون‌ آب‌ نمک‌ جوشیده‌ ولی‌ سردشده‌ بیندازید. هر چقدر مقدار نمک‌ بیشتر باشد پنیر سفت‌تر می‌شود. برعکس‌ اگر پنیر سفت‌ است‌ و می‌خواهید نرم‌ شود آن‌ را درون‌ آب‌ جوشیده‌ بدون‌ نمک ‌بیندازید همچنین‌ می‌توانید پنیر سفت‌ را درون ‌دوغ‌، خیس‌ کنید.
    شما : اگر پنیر زدیم اما نرم بود چکار کنیم؟
    اگر پنیری که زدید نرم بود آن را درون آب جوشیده ی سرد شده و بدون نمک بگذارید تا سفت شود.

  2. دو لیتر شیر محلی رو پنیر زدم، اندازه حدود ۱۰۰ گرم پنیر داد. چرا توی فیلمهای آموزشی پتیرش خیلی بیشتره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =

آخرین اخبار
آخرین مقالات
لینک های مفید