غذاهای فست فودی محبوب ترین و خوشمزه ترین نوع غذاها هستند. اگر در یک روز شلوغ کاری فرصتی زیادی برای تهیه غذا را نداشتید، تنها با داشتن گوشت مرغ می توانید معجزه کنید. در اینجا دستور پخت 3 غذای فست فودی ساده و سریع با مرغ را آموزش داده ایم که می توانید در زمان کوتاه این غذا های لذیذ را تهیه کنید و حتی در محل کار خود میل کنید.

 

برای تهیه یک غذای سریع و خوشمزه مرغ انتخاب مناسبی است چون هم پخت سریع و هم طعم فوق العاده ای دارد. مرغ منبع غنی پروتئین های لازم بدن است که بهتر است بدانید ارزش غذایی بالای گوشت مرغ در جهان شناخته شده است.

در ادامه دستور 3 مدل غذای جذاب فست فودی که با مرغ تهیه می شود را توضیح می دهیم.

 

ساندویچ مرغ

انتخاب همه ما در هنگامی که محدودیت زمانی داشته باشیم و بعد یک روز سخت کاری گشنه شده باشیم، ساندوچ است. چه بهتر که ساندویچ مرغ خوشمزه ای را برای خودمان آماده کنیم و از طعم لذیذ اش لذت ببریم.

 

مواد لازم برای ساندویچ مرغ :

 سینه مرغ  ۲ عدد
 گوجه فرنگی  ۲ عدد
 کاهو به دلخواه
 خیارشور ۴ عدد
 هویج متوسط 1 عدد
 نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
 رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
 نان باگت  ۴ عدد
سس مایونز نصف پیمانه

 

طرز تهیه ساندویچ مرغ :

248419504 1280654395782243 8218209085093290956 n 1024x1024 1

 

1-در مرحله اول برای پخت سینه مرغ ، ابتدا مرغ را با پیاز، سیر له شده و ادویه کمی تفت داده سپس 2 لیوان آب جوشیده به آن اضافه می کنیم و به مدت 40 دقیقه با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا مرغ به طور کامل پخته شود.

2-پس از اینکه مرغ پخته شده سرد شد آن را ریش ریش میکنیم و مرغ را را با پیاز خلالی و هویج نگینی ابپز شده تفت میدهیم.

3-رب گوجه را تفت میدهیم و به مواد سیر رنده شده اضافه میکنیم و سپس کل مواد را باهم مخلوط میکنیم.

4-حالا که مواد خوراک مرغ اماده شد، نوبت به تهیه سس مخصوص ساندوچ مرغ می رسد. سس مایونز را همراه با خیار شور رنده شده به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

5-در این مرحله اخر مخلوط مرغ را درون نان باگت می ریزیم و به مقدار دلخواه سس اضافه میکنیم در صورت تمایل می توانید از مقداری گوجه فرنگی و کاهو نیز استفاده کنید.

 

نکات کلیدی تهیه ساندویچ مرغ

• میتوانید در هنگام پخت مرغ از برگ بو برای از بین بردن بوی زهم مرغ استفاده کنید

• برای خوش طعم شدن ساندویچ مرغ میتوانید ازیک ساعت قبل، نان را اغشته به سس مخصوص کنید.

• میتوانید از ترکیب قارچ و فلفل دلمه ای برای لذیذ تر شدن ساندویچ تان استفاده کنید.

 

ناگت مرغ

ناگت مرغ غذای محبوب بیشتر کودکان بدغذاست که در مدت زمان کوتاهی اماده سرو می باشد. فقط کافی ست یک تکه از این ترکیب سوخاری را میل کنید تا طعم خاص و به یاد ماندنی اش هرگز خاطرتان محو نشود.

 

سرو ناگت

مواد لازم برای ناگت مرغ :

 سینه مرغ خام  2 عدد
 پیاز کوچک  1 عدد
 پنیر پیتزا 150 گرم
 سير 3 حبه
 نمك و فلفل به مقدار لازم
 آرد سوخاری  3 قاشق غذاخوری
 آرد سفید  3 قاشق غذاخوری
 روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد

 

طرز تهیه ناگت مرغ :

1-در مرحله اول برای تهیه ناگت مرغ مرغ خام را چرخ کنید.

2-سپس سیر و پیاز را رنده کنید و آب اضافی پیاز را بگیرید. در ادامه پنیر پیتزا را به ترکیب اضافه و با هم مخلوط کنید تا وقتی که یک مایه ی خمیری شکل بدست آید. مواد را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

3- در ظروف جداگانه پود سوخاری و تخم مرغ هم زده شده را اماده کنید. مواد را از یخچال خارج کنید کمی از مایه ناگت را به ضخامت دلخواه شکل دهید و سپس به تخم مرغ و در آخر به آرد سوخاری آغشته کنید.

4- در روغن داغ فراوان ناگت ها را به شعله ی متوسط سرخ کنید و در پایان با سبزیجات تازه و سس قرمز نوش جان کنید.

 

نکات کلیدی هنگام تهیه ناگت مرغ:

• به این نکته توجه داشته باشید برای جلوگی از دود کردن، حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.

• اگر هنگام شکل دادن مایه ناگت به دست شما چسبید، هنگام کار دست خود را خیس و نمناک کنید.

• پس از سرخ کردن ناگت برای اینکه روغن اضافه ان را بگیرید از دستمال مخصوص استفاده کنید.

 

سالاد مرغ

سالاد مرغ یک گزینه مناسب برای وقتی که زمان کافی ندارید. اگر تصمیم گرفتید یک شام سبک بخورید این سالاد یک غذای کامل و بسیار مقوی می باشد.

 

fast1 food2 chicken5

 

مواد لازم برای سالاد مرغ :

 سینه مرغ  ۱ تکه
 کاهو 4 برگ
 گوجه گیلاسی ۱ عدد
 خیار  ۲ عدد
 کلم قرمز ۳ برگ
 فلفل دلمه ای ۱ عدد
 پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم
پودر سیر ، فلفل قرمز، آویشن به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد مرغ :

1-برای تهیه سالاد مرغ، سینه مرغ را به تکه های کوچکی خرد کرده و در روغن داغ سرخ کنید سپس  نمک ، فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن و سیر و را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید.

2-کاهو و کلم و گوجه و پیاز را به اندازه های دلخواه خرد کنید. خیار را به شکل حلقه ای برش داده و همچنین فلفل دلمه ای ها را به صورت نواری شکل خرد کنید.

3- وقتی مرغ ها کاملا پخته شدند اجازه دهید خنک شوند و سپس مرغ را به ترکیب سبزیجات خرد شده اضافه کنید و درنهایت روغن زیتون را اضافه کرده و از ترکیب رنگ و طعم سالاد لذت ببرید.

در صورتی که تمایل دارید همراه با سالاد خود سس مصرف کنید، مقداری ماست پر چرب را همراه با سس مایونز مخلوط کنید؛ نمک ، فلفل و آب لیمو را به ترکیب اضافه کنید. و با هم مخلوط کنید.

 

نکات تکمیلی سالاد مرغ:

• زمان تقریبی پخت این سالاد 20 دقیقه می باشد.

• در صورت تمایل از زیتون، کنجد و فیله پرتغال برای تزئین روی سالاد استفاده کنید

• اضافه کردن سیب زمینی پخته به سالاد مرغ باعث خوش طعم تر شدن سالاد می شود.

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + نه =