سندورم پس از قاعدگی سلامت قلب زنان را به خطر می اندازد

به گفته انجمن قلب آمریکا، خطر ابتلا به بیماری قلبی با افزایش سن در زنان افزایش می یابد، بنابراین زنان باید با عوامل خطر بیماری قلبی خود آشنا باشند.

به گزارش آماج به نقل از هلث دی نیوز، سندورم پس از قاعدگی به طرق مختلف در کنار سن، استروژن، علائم و سایر تغییرات بدن بر این خطر نقش دارند.

 

طبق گزارش این انجمن، زنانی که در سنین پایین‌تر- قبل از ۴۵ سالگی- به سندورم پس از قاعدگی می‌رسند، به طور قابل‌توجهی در معرض خطر بیماری قلبی هستند. هنگامی که زنی با جراحی تخمدان های خود را برداشته و دچار سندورم پس از قاعدگی زودرس می شود، خطر ابتلا به بیماری قلبی نیز افزایش می یابد.

 

با این حال، جراحی مشابه در سنین سندورم پس از قاعدگی طبیعی خطری را افزایش نمی دهد. هیسترکتومی، که در آن رحم برداشته می شود، نیز به نظر نمی رسد بر خطر قلبی عروقی قبل یا بعد از سندورم پس از قاعدگی تأثیر بگذارد.

 

برخی از علائم شناخته شده سندورم پس از قاعدگی ، گرگرفتگی و تعریق شبانه است. این علائم می توانند تا ۱۰ سال تداوم داشته باشند و میزان خطر بیماری قلبی را افزایش دهند.

 

افسردگی و مشکلات خواب نیز با خطر بیماری قلبی مرتبط است.

چربی دور شکم هم در افزایش این خطر نقش دارد.

 

استروژن نیز یک عامل دیگر است. این هورمون رگ های خونی را باز نگه می دارد. با نزدیک شدن به سندورم پس از قاعدگی ، این هورمون شروع به کاهش می کند. کلسترول ممکن است در دیواره های شریان ایجاد شود که می تواند خطر بیماری قلبی یا سکته را افزایش دهد.

 

به نظر می رسد عوامل خطر مانند سطح کلسترول و سندرم متابولیک با سندورم پس از قاعدگی  فراتر از تأثیر پیری افزایش می یابد.

 

اگر فردی از ۵ عامل خطر زیر، ۳ مورد را داشته باشد، مبتلا به سندرم متابولیک هستند. این عوامل عبارتند از: فشار خون بالا، قند خون بالا، تری گلیسیرید بالا، کلسترول HDL (“خوب”) پایین و چاقی شکمی.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 1 =

آخرین اخبار