یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و مناسب است، پاناکوتای بافتی سبک و نرم دارد و میتوانید آن را به روشهای مختلف و با مواد متنوعی درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پاناکوتا وانیلی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ۳/۱ لیوان |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
آب | ۳/۱ لیوان |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | به مقدار لازم |
ژله آلبالو | به مقدار لازم |
ژله آلوئه ورا | به مقدار لازم |
مرحله ۱: تهیه ژلاتین
برای طرز تهیه پاناکوتا وانیلی ابتدا مقداری آب سرد را داخل یک ظرف بریزید و بعد پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند و سپس به روش بنماری ظرف را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید و هم بزنید تا پودر ژلاتین ذوب شود و بافت یکدست و شفافی تشکیل شود.
مرحله ۲: گرم کردن خامه و اضافه کردن شیر
سپس خامه را داخل یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و با لیسک مدام هم بزنید تا خامه گرم و بافت آن کاملاً یکدست شود بعد مقداری شیر ولرم را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و صاف و یکدست شوند.
مرحله ۳: اضافه کردن شکر و وانیل به مخلوط
بعد مقداری شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در مخلوط حل شود و سپس وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و سپس قبل از این که مخلوط مواد به جوش بیاید ظرف را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۴: اضافه کردن ژلاتین به مخلوط
سپس ژلاتین را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند بعد مخلوط مواد را از صافی رد کنید تا بافت آن کاملاً صاف و یکدست بشود و درون آن گلولههای مواد باقی نماند و اجازه دهید تا کاملاً سرد و خنک شود.
مرحله ۵: تهیه ژله آلبالو
برای درست کردن ژله آلبالو و یا هر نوع ژله دیگری به دلخواه خودتان مقداری پودر ژله داخل یک ظرف بریزید و سپس یک و نیم لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و پودر ژله تقریبا در آب حل شود.
مرحله ۶: قرار دادن ژله در قالب
ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا پودر ژله کاملاً در آب حل شود و بافت شفاف و یکدست شود سپس برای این که بتوانیم به راحتی ژله را قالب بیرون بیاورید داخل ظرف مورد نظر یک نایلون قرار دهید و صاف کنید.
مرحله ۷: چرب کردن پلاستیک
سپس پلاستیک را با یک یا دو قطره روغن کاملا چرب کنید و بعد مایه ژله را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت و محکم شود سپس با قالب مورد نظر ژله رو برش بزنید و به هر شکلی که خواستی درآورید.
مرحله ۸: تهیه ژله قلبی
میتوانید از قالب قلبی شکل استفاده کنید و ژلهها را به شکل قلبهای کوچک درآورید و سپس قلبها را به دیوارههای ظرف یا لیوان مناسب سرو به طور پراکنده بچسبانید و دوباره لیوان را داخل یخچال قرار دهید تا ژلهها کاملاً به لیوان بچسبند و سفت شوند.
مرحله ۹: اضافه کردن پاناکوتا به لیوان
بعد لیوان را از یخچال بیرون بیاورید و پاناکوتا را که کاملا سرد شده است داخل لیوان بریزید دقت کنید اگر پاناکوتا گرم باشد باعث میشود که ژلههای قلبی شکل ذوب شوند بعد از آن لیوانهای پاناکوتا را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودشان را بگیرد.
مرحله ۱۰: تهیه ژله آلوورا
سپس در این فاصله مقداری پودر ژله آلوورا را داخل یک ظرف بریزید و یک و نیم لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و کاملاً با هم مخلوط کنید و سپس به روش بنماری ظرف را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا پودر ژل کاملاً حل شود.
مرحله ۱۱: اضافه کردن ژله آلوورا به لیوانهای پاناکوتا
آلوورا را در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود و بعد وقتی که بافت مخلوط تشکیل شده شفاف و یکدست شد لیوانهای پاناکوتا را از یخچال بیرون میآورید و ژله آلوورا را که در دمای محیط کاملا سرد شده است روی لیوانها بریزید و تزئین کنید.
مرحله ۱۲: تزئین ژله آلوورا با توت فرنگی
سپس مقداری توت فرنگی را تمیز بشورید و برگ و ساقه آنها از وسط برش دهید و برشهای توت فرنگی را داخل ژل آلوورا بچینید، دوباره لیوانهای پاناکوتا را در یخچال قرار دهید تا ژله آلوورا خودش را بگیرد و کاملا سفت و محکم شود.
مرحله ۱۳: تزئین و سرو کردن پاناکوتا
پاناکوتا وانیلی را از یخچال بیرون بیاورید و روی آن را با چند برش حلقهای موز و توت فرنگی و پودر پسته و مغز گردو خرد شده تزئین کنید و سپس این دسر خوش طعم و شیک را برای پذیرایی و مهمانیها به همراه انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.